Luni - Vineri: 8:00 - 20:00 Sambata 09:00 - 17:00 (Kynesys 1)
Programeaza-te acum!

Tu schiezi sau ramai acasa?

Meriti o vacanta dupa o lunga perioada de munca, in care sa evadezi din cotidian si sa descarci pe o partie camionul de stres si uzura acumulata!

Asa cum ti-ai pregati masina cu anvelope de iarna pentru siguranta suplimentara si pentru a nu fi amendat, este nevoie sa te pregatesti fizic pentru a te feri de accidente pe partie, scutindu-te de o eventuala “amenda” restul sezonului.

Daca ai o munca sedentara si muschii tai sunt mai mult sau mai putin antrenati, dar dintr-odata doza de adrenalina te impinge sa-ti fortezi limitele la extrem, daca alegi sa simti placerea, sa aluneci in voie, este recomandabil sa iti evaluezi starea fizica si sa tratezi durerea de genunchi sau de spate.

Primul lucru pentru a-ti evalua starea fizica este sa-ti raspunzi sincer cand si cat exercitiu fizic faci!

Chiar si un minim de activitate fizica este mai mult decat deloc, iar cel mai fiziologic lucru este a merge pe jos, crescand ritmul progresiv. Poate fi urmat de exercitii de stretching si antrenament cardio pentru a intregi programul.

O solutie adaptata este Tabata, un antrenament pe intervale (20 secunde/8 repetari), care necesita implicare minimala de timp (4 minute) cu eficenta maxima cardiovasculara si musculara. Tabata a fost conceput de spaecialisti in domeniul sanatatii si membrii din echipa olimpica a japoniei, se adreseaza celor care spun ca nu au timp pentru miscare.

4 minute de 4 ori pe saptamana, total 16 minute! Tu ai acest timp?

Pentru a obtine cele mai bune rezultate vino sa beneficiezi de un program personalizat, realizat cu ajutorul unui specialist in kinetoterapie.

Durerile de spate sau genunchi necesita o evaluare musculo-scheletala si indrumarea de specialitate pentru un program de recuperare. Pentru o evaluare completa va puteti programa la cabinetul de fizio&kinetoterapie Kynesys. Evaluarea dureaza 30-50 min, include teste articulare si musculare specifice in urma carora va personalizam programul de recuperare.

Recuperarea necesita 5 sedinte de kinesiotaping, terapie fasciala, proceduri de fizioterapie si kinetoterapie, o data pe saptamana, timp de 4-5 saptamani.

Este placut ca si kinetoterapeut sa primesti feedbak pozitiv de la un pacient revenit dupa o vacanta la ski, pusa la un moment dat la indoiala de o durere de genunchi sau de spate!

Post a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ofertă Septembrie! La fiecare 5 ședințe cumpărate primești 1 cadou!

X
Call Now Button