Luni - Vineri: 8:00 - 20:00 Sambata 09:00 - 17:00 (Kynesys 1)
Programeaza-te acum!

Scoliokid

Copiii sunt viitorul nostru. KYNESYS a luat decizia de a se implica în sănătatea generației de mâine, plecând de la doi indicatori cheie, demonstrați, din păcate, de nenumărate studii deja: primul, copiii petrec tot mai multe ore cu gadgeturile și computerele (deci fac mai puțină mișcare) iar al doilea, consecința primului, este că sănătatea posturala începe să le fie afectată de la vârste fragede.

Poate părea puțin important acum, dar ore întregi (pe zi) petrecute într-o postură deloc favorabilă dezvoltării corecte, utilizarea îndelungată și în ipostaze statice a dispozitivelor mobile, alimentația incorectă sunt primele trei cauze care pot duce la afecțiuni cronice, greu de combătut mai târziu. Iar prevenirea și combaterea lor sunt responsabilitatea noastră.

Studii recente arată că utilizarea în exces a gadgeturilor pot crea copiilor și alte probleme serioase, de la întârzieri în dezvoltarea limbajului, reducerea capacitatii respiratorii, până la anxietate și depresie.

În premieră în România, KYNESYS a lansat programul ”KYNESYS KIDS” dedicat copiilor și adolescenților cu vârste între 6 și 18 ani sustinut in scoli, evenimente private si online. Programul ‘Evaluare si educatie posturala” reprezintă o serie de seminarii – (pentru început) în Timișoara si Bucuresti – în care deopotrivă fizioterapeuți experimentați, părinți si educatori lucrăm cu copiii pentru a-i învăța și, mai mult, a-i face să înțeleagă importanța celor 6 elemente esențiale pentru o dezvolatre fizică și mentală corectă: mișcare, postură, respiratie, hidratare corectă, alimentație potrivită.

KYNESYS KIDS a început deja în Timișoara, iar primul seminar a fost un succes! Pentru înscrieri, scrieți-ne aici, sunați-ne și vizitați site-ul nostru. Suntem aproape de voi, la doar un pas, dar unul atât de important pentru copiii voștri!

Contacteaza-ne

  Programeaza-te telefonic
  Urgente si Sesizari
  Luni - Vineri: 8:00 - 20:00 Sambata si Duminica - INCHIS
  Nr. 6 Ap. 3 Timisoara, Romania

  Kynesys Kids

  Va invitam sa facem pasi mici catre o fericire mai mare, prin sanatatea posturala a copiilor dumneavoastra. Noi aducem experienta de 14 ani in profilaxia si recuperarea coloanei vertebrale, dumneavoastra veniti cu povestea fiecarui copil, impreuna il ajutam sa creasca sanatos.

  Evaluare si educatie posturala
  Ne propunem sa crestem copii sanatosi, intr-o lume digitala!

  Oferte: Programează-te între 13.00-15.00 ai 50% reducere la Consult & Masaj; La 10 Ședințe ai 2 Cadou;

  X
  Call Now Button