Luni - Vineri: 8:00 - 20:00 Sambata 09:00 - 17:00 (Kynesys 1)
Programeaza-te acum!

Corporate Online

Lucram de acasa si asta ne ocupa mai tot timpul si ne consuma toata energia. Din punct de vedere neuromuscular nu suntem pregatiti pentru aceasta situatie si compensam prin a instala obiceiuri nesanatoase. Lipsa de miscare, respiratia superficiala si supraalimentarea ne afecteaza somnul, concentrarea si productivitatea.

Numele meu este Calin Abrudean si ma adresez in calitate de fizioterapeut si fondator al Kynesys, una dintre primele clinici de fiziokinetoterapie din Romania reinventate in online.

Eu si echipa mea ne-am dezvoltat o expertiza de peste 15 ani in construirea sanatatii fizice a clientilor nostrii iar din anul 2012 am implementat un program de sanatate la birou si in productie, prin care angajatii sa invete sa corecteze si sa pastreze ergonomia si tonusul neuromuscular.

Workshop-ul de ergonomie si postura aduce beneficii imediate. Ma bazez aici pe feedback-ul celor 30 de companii, cum ar fi DeutscheTelekom, Nokia, Atos, Visma, Crossover, Valeo, Hella, Toluna, a caror angajati au beneficiat de el. 62% dintre cei 1740 de respondenti ai unui studiu de ergonomie facut de noi au mentionat ca prim interes intr-un astfel de program exercitiile corective si ergonomia spatiului de munca.

In aceasta perioada, cand majoritatea dintre noi suntem nevoiti sa lucram de acasa, avem multe deficiente ergonomice ale spatiului de munca pe care le putem imbunatati fara investitii suplimentare fiind, suficient sa compensa cu exercitii simple, rapide si eficiente.

Parteneriatul KYNESYS Health iti aduce beneficii pe termen lung in munca remote.

Iti stau cu drag la dispozitie pentru intrebari, detalii despre oferta si personalizarea ei pentru echipa voastra.

Solicita Oferta

  Programeaza-te telefonic
  Urgente si sesizari
  Luni - Vineri: 8:00 - 20:00 Sambata si Duminica - INCHIS
  Nr. 6 Ap. 3 Timisoara, Romania

  Kynesys Corporate Online

  Parteneriatul KYNESYS Health iti aduce beneficii pe termen lung in munca remote.

  Fiziokinetoterapie Online
  Program Luni – Vineri: 08:00 – 20:00
  Call Now Button