Luni - Vineri: 8:00 - 20:00 Sambata 09:00 - 17:00 (Kynesys 1)
Programeaza-te acum!

Recuperare post Accident Vascular Cerebral (AVC) în Timișoara

De 18 ani Kynesys oferă Servicii de Excelență în Recuperare Medicală Post Accident Vascular Cerebral (AVC)

Suntem cabinetul de fizioterapie și kinetoterapie din Timisoara care tratează cu succes, de peste 18 ani, afecțiunile coloanei vertebrale, herniile de disc și patologiile musculo-scheletale.

Recuperarea pacientilor cu afectiuni neurologice are drept obiectiv redobandirea unui grad cat mai ridicat de independenta functionala. Studiile efectuate cat si experienta clinica ne spun ca recuperarea post accident vascular cerebral AVC, se incepe cat mai devreme, deoarece creierul are capacitatea de a crea noi conexiuni celulare.

Perioada optima in care se obtin rezultate este in intervalul primelor 7/10 luni dupa accidentul vascular cerebral.

Cu ajutorul kinetoterapeutului, pacientul reinvata sa efectueze miscarile uzuale utile deplasarii, igienei personale si reintegrarii sociale.
Primul pas in recuperarea post accident vascular cerebral este evaluarea functionala, prin care identificam gradul de afectare si determinam etapele programului de recuperare.

In functie de gradul de afectare, stabilim un planul de terapie bine structurat cu implicare zilnica a pacientului.

Implicarea familiei este extrem de importanta in a-l ajuta pe bolnav in efectuarea programului kinetic si imbunatatirea stilului de viata.

Poti face recuperare la tine acasa. Echipa Kynesys te ajuta prin imbunatatirea stari fizice si mentale, in recuperarea afectiunilor neurologice precum AVC, Parkinson, Alzhaimer.

Lucrăm individual cu fiecare pacient.

Vă oferim intimitate și siguranță, fără a fi expuși la contact cu mai multe persoane. Pentru o ședință, suntem doar ai tăi!

Suntem cabinetul de fizioterapie și kinetoterapie cu cele mai multe reviewuri pozitive în Google.

Peste 97% din pacienți ne recomandă și ne-au dat 5 stele, iar în cei 17 ani am ajutat în recuperare medicală peste 100.000 de pacienți.

Trateaza cauza durerii!

De ce e bine să apelezi la noi?

Dacă te doare spatele
Dacă suferi de afecțiuni musculo-scheletale în fază acută sau cronică
Dacă ai suferit un traumatism sau o intervenție intervenție chirurgicală și nu te-ai recuperat cum îți doreai
Dacă vrei să previi îmbolnăvirile și să întreții starea de bine
Dacă faci sport și dorești să-ți îmbunătățești performanțele
Dacă ai nevoie de recomandarea unui profesionist în domeniul terapiei fizice

Unde ne găsești

phone

0775 200 241

Programează-te telefonic

phone

0722 579 605

Programează-te telefonic

clock

LUNI – VINERI: 08:00 – 20:00

SÂMBĂTA: 09:00 – 17:00 (Kynesys 1)

pin

KYNESIS 1 (ZONA SINAIA)

Piața Alexandru Mocioni, nr. 6, Ap. 3

pin

KYNESIS 2 (SMARTFIT 2)

Calea Buziașului 12

pin

KYNESIS 3 (SHOPPING CITY)

Calea Șagului 100

pin

KYNESIS 4 (SMARTFIT 1)

Bulevardul Cetății 97

Ce spun pacienții despre clinicile Kynesys?

Pacienții noștrii revin frecvent la noi, iar recenziile pe care ni le oferă cu multă amabilitate ne arată cât de mulțumiți sunt de clinica noastră.

Cum beneficiezi de specialiștii Kynesys?

Metodele noastre de fizioterapie reduc timpul de recuperare comparativ cu metodele tradiționale, prin:

Terapia fascială

Kinetoterapie

Kinesiotaping

Flossband

TECAR Therapy

…toate adaptate patologiei dumneavoastră. Stabilitatea unei articulații este dată de tonusul și echilibrul miofascial de la acel nivel. Mușchii și fascia participă activ și determină stabilitatea articulară.

Fascia umană reacționează pozitiv la vibrație, elongație și presiune. Terapia fascială combină cei trei stimuli la care reacționează fascia umană. De îndată ce factorul mecanic care perturbă echilibrul articular este îndepărtat, apare un proces reversibil de regenerare a discurilor vertebrale, meniscului și burselor intraarticulare. Susținut cu exerciții simple de creștere a tonusului muscular, obținem creșterea fluxului sanguin și refacerea sistemului nervos afectat de compresie.

Terapia fizică este utilizată pentru a îmbunătăți calitatea vieții pacientului prin examinare, diagnosticare, prognostic, intervenție fizică și educația pacientului. Este efectuată de terapeuți fizici (cunoscuți drept fizioterapeuți în multe țări).

Kynesys Cabinet

Cele mai noi și mai eficiente metode de fizioterapie și programe personalizate de kinetoterapie pentru afecțiunile musculo-scheletale. Beneficiile obținute sunt: combaterea și eliminarea durerilor de spate, îmbunătățirea tonusului muscular, a mobilității și posturii, creșterea rezistenței la efort, scăderea în greutate.

Cabinet Fizioterapie și Kinetoterapie Timișoara

LUNI - VINERI: 08:00 - 20:00

De ce Kynesys pentru Recuperare Post AVC?

De 18 ani KYNESYS oferă cele mai bune experiențe ăn afecțiunile coloanei vertebrale, post operator și post traumatic în afecțiunile (articulațiilor) de picior, genunchi, șold, umăr, cot și mână, crescând caliatea vieții pacienților noștri.

Evaluare

Evaluăm mersul, postura și tonusul muscular, pentru a trata cauza durerii.

Kinetoterapie

Personalizăm programele de kinetoterapie pentru a crește tonusul, flexibilitatea și echilibrul muscular.

Fizioterapie

Suntem specializați pe tratarea coloanei vertebrale și a herniei de disc în faza incipientă.

Recuperare post-AVC

Aplicată cât mai rapid după accidentele vasculare cerebrale.

Masaj

Combinăm masajul terapeutic cu cel de relaxare, pentru a relaxa musculatura.

Kinesio Taping

Principalul efect fiziologic al terapiei cu tape este reducerea durerii.

Peste 97% dintre pacienți ne recomandă pentru

Promptitudine

In maxim 48 de ore te programam la unul dintre cabinetele Kynesys.

Profesionalism

Cunostinte profesionale si abordare unica a fiecarui pacient.

Devotament

Suntem 100% focusati pe a rezolva problema pacientului, oricare ar fi ea, in orice imprejurare, si oricand este nevoie fara a ne distrage de la ceea ce facem.

Dedicatie

Iubim ceea ce facem si asta se vede in rezultatele nosastre.

Individualizare

Lucram cu un singur pacient pe ora, astfel pacientul beneficiaza de toata atentia noastra. Terapia individuala este intimitatea pacientului.

Eficacitate

Incercam ca terapiile folosite sa fie cat mai eficiente si de durata, mergem direct la locul cu problema, rezultatele se pot simti chiar dupa prima sedinta.

Incredere si siguranta

Ne pasa de corpul uman si iubim sanatatea, astfel acordam atentie fiecarui pacient in parte si adaptam tratamentul in functie de patologie, scopul nostru fiind tratarea cauzei.

Informații pentru pacient

Aveți contract cu casa de asigurări?

În acest moment nu avem contract cu casa de asigurări.

Câte ședințe de tratament am nevoie?

Numărul de ședințe de tratament se stabilește după evaluarea medicală sau consultație de către specialist. După evaluare/consultație se face un plan de tratament detaliat care va include și numărul de ședințe.

În ce constă evaluarea de către specialist?

Evaluarea realizată de un specialist în fizioterapie și kinetoterapie implică adunarea unui istoric medical detaliat, un examen fizic minuțios pentru a evalua postura, mobilitatea și funcționalitatea generală a pacientului, o analiză a nivelului de durere și a impactului acestuia asupra vieții zilnice, precum și o evaluare a abilităților motorii și a modului în care pacientul își îndeplinește activitățile cotidiene. În funcție de nevoile individuale ale pacientului, terapeutul poate efectua, de asemenea, teste speciale pentru a evalua starea de sănătate specifică. Toate aceste informații sunt folosite pentru a elabora un plan de tratament individualizat, care poate include tehnici de terapie fizică, exerciții de kinetoterapie și recomandări pentru modificări ale stilului de viață sau ale mediului de acasă, dacă este necesar.

Cât costă o ședință

Costul unei ședințe de fizioterapie sau kinetoterapie variază în funcție de mai mulți factori, printre care complexitatea cazului, durata ședinței, experiența și specializarea terapeutului, facilitățile și echipamentele utilizate în timpul tratamentului, precum și politica de prețuri a clinicii. De asemenea, unele clinici pot oferi pachete sau programe de tratament la tarife reduse. Pentru a obține un cost precis, este recomandat să contactați direct clinica și să discutați despre nevoile dvs. specifice.

Lucrați și cu copii, inclusiv copii sugari?

Desigur, clinica noastră are o experiență bogată în lucrul cu pacienți de toate vârstele, inclusiv cu copii și sugari. Avem specialiști în fizioterapie și kinetoterapie care sunt special instruiți pentru a lucra cu tinerii pacienți, adaptând tratamentele pentru a se potrivi nevoilor și abilităților lor specifice. Ne bucurăm să putem contribui la dezvoltarea sănătoasă și la îmbunătățirea calității vieții pentru cei mai mici dintre noi.

Faceți terapie la domiciliu?

Cu siguranță, oferim servicii de fizioterapie și kinetoterapie și la domiciliul pacienților. Înțelegem că uneori, deplasarea la clinica noastră poate fi dificilă sau inconvenabilă, astfel că ne-am adaptat pentru a veni în întâmpinarea nevoilor pacienților noștri. Specialiștii noștri sunt pregătiți să ofere aceeași calitate și eficacitate a tratamentelor în confortul casei dumneavoastră, asigurând o abordare personalizată și centrată pe pacient.

Lucrați cu asiguratori privați?

Lucrăm cu Regina Maria și cu Aliantz Tiriac.

Fă cunoștință cu echipa noastră

Tătar Octavian

Fizioterapeut specialist in terapie fasciala si afectiuni muscoloscheletale.

Adelina Andrei

Fizioterapeut specialist in afectiuni musculoscheletale.

Toda Tudor - Gabriel

Fizioterapeut, Specialist in terapia scoliozei

Ciobanu Laura

Fizioterapeut

Erika

Secretara

Popa Andra

Fizioterapeut

Codruț Ștefan

Fizioterapeut

Ana Maria Ciobanu

Fizioterapeut

Cîciu Adrian

Fizioterapeut

Deaconescu Estera

Fizioterapeut

Ne găsiți și pe Youtube

Tratează cauza durerii de spate

Cel mai important mod de a preveni osteoporoza

Tot ce trebuie să știi despre scolioză

Tratează cauza durerii de spate

Fă o programare

Pentru a rezerva o programare la Kynesys vă rugăm să completați formularul de rezervare și un membru al personalului vă va contacta în scurt timp. Vă rugăm să introduceți numele dvs. complet.

Pentru programări telefonice apelați

Ofertă Septembrie! La fiecare 5 ședințe cumpărate primești 1 cadou!

X
Call Now Button