Luni - Vineri: 8:00 - 20:00 Sambata 09:00 - 17:00 (Kynesys 1)
Programeaza-te acum!

Kynesys Corporate - Ergonomie si postura

Ideea proiectului ”KYNESYS Coporate Health” a apărut în 2012, când am decis să mă ocup exclusiv de cabinet și am plecat din multinaționala în care lucram”, spune Călin Abrudean, fondatorul KYNESYS. ”Ca să văd dacă sunt pe drumul cel bun, mi-am sunat prietenii și pe foștii colegi, întrebându-i: ai plăti experiența unui workshop în care să întelegi ce poți face pentru a preveni și trata durerile de spate?”

Așa am început. De atunci, sunt zeci și zeci de companii care au vrut să afle răspunsul, iar drumul nostru pare să fie abia la început. Da, sunt 8 ani de workshopuri și prezentări în companii cu activitate de birou și de producție.

În toți acești ani, am învățat multe de la clienții noștri, iar acum suntem implicați într-un adevărat proiect național, care își propune creșterea nivelului de sănătate și performanță în companiile din România prin proiectul KYNESYS Mobil – cel prin care specialiștii noștri transferă know-how-ul legat de postură (prevenție și tratament) corporală angajaților din companii.

Ce facem?

Am creat acest program de workshopuri pentru a răspunde unor nevoi și cereri extrem de diversificate venite din partea companiilor și a diverselor grupuri sau categorii sociale. Vorbim, practic, de oferte de grup, fie că sunt în mediul de afaceri sau privat: persoane sau angajați dornici să se informeze de la specialiști în legătură cu ceea ce trebuie și se poate face pentru a-și face viața mai ușoară, din punct de vedere fizic.

Realizăm campanii și workshopuri de informare pentru a ținti cauzele principale ale afecțiunilor musculare, cardiace și oculare din mediul profesional.

Cu ce scop?

În cele peste 8 ore petrecute de un angajat la lucru, sedentarismul sau lipsa de ergonomie cauzează progresiv hernii de disc, hipertensiune, probleme de vedere. Dincolo de problemele mai mari – la nivel personal și al întregii afaceri sau grup din care cel/cea afectat/ă face parte – care pot apărea, informațiile căpătate sunt un beneficiu pe termen lung. Prevenția este mereu mai ușoară și… mai ieftină decât tratamentul.

În plus, sănătatea este cel mai important bun de care trebuie să aibă grijă atât angajatorii, cât și angajatul, prin cunoașterea și restrângerea riscurilor, prin evaluări permanente și implicare la nivelul întregii echipe.

Cum se desfășoară?

În workshopul organizat de noi, tu și colegii tăi veți înțelege cum să vă mențineți sănătatea la birou. Întâlnirea aduce în fața voastră nu doar terapeuți de top, ci și un bogat suport material: continut video, exerciții, exemple și recomandări. Programele variază de la 1 oră la 3 ore și conțin, de cele mai multe ori, discuții și evaluări individuale, în funcție de numărul de persoane din grup și workshopul selectat.

Unde?

Asta e partea cea mai ușoară: la tine la birou! Avem parteneriate cu companii din București, Cluj-Napoca și Timișoara, prin care am crescut calitatea vieții angajaților cu ajutorul programelor de ergonomie și postură.

Luați legătura cu noi pentru a programa un workshop!

Iată câteva variante pregătite pentru partenerii noștri din zona corporate, dar ne putem adapta și altor modele de sesiuni de lucru:

1. Program online de ergonomie si postura pentru munca remote

Cuprinde:

– 4 sesiuni online de 60 min pt a crea flexibilitate in accesarea de catre angajati.
– Evaluare online
– Cele 4 repere ale pozitiei la birou
– Exercitii corective pentru coloana
– Technici de respiratie
– Recomandari pentru a imbunatati somnul, hidratarea si alimentatia
– Educatie posturala

2. Workshop de ergonomie, postură și performanță.

Cuprinde:

– o vizită inițială pentru a evalua ergonomia spatiului de munca (birou, scaun, desktop)
– workshop de 2 ore ce vizeza imbunatatirea posturii, exercitii corective si technici de respiratie
– program de implementare pe 5 luni pentru a practica cele 5 arii ale sanatatii

– sesiune de întrebări și răspunsuri

3. Dynamic wellness

Teme:

– Imbunatatirea celor 6 arii ale sanatatii(respiratie, somn,hidratare, hrana, miscare, ikigai)
– controlul posturii pentru părinți și copii
– greutatea corporală și alimentația sănătoasă
– activități fizice pentru timpul liber, la birou si la scoala

– sesiune de întrebări și răspunsuri

4. Workshop de terapie fasciala și automasaj

– tehnici de terapie fasciala și automasaj, pentru a obtine relaxarea musculaturii si buna dispozitie. Folosind o minge de tenis pe anumite puncte contractate putem diminua durerile de spate si durerile articulare.

5. Ergonomia si postura copilului

Este, poate, cel mai de succes workshop al nostru sustinut in scoli sau evenimente private. Crestem copii sanatosi in era digitala, 1 iunie este in fiecare zi, un moment bun sa crem un pod intre angajati si copii lor.

Programul dureaza doua ore si include:

– intelegerea anatomica si functionala a corpului
– exercitii posturale si pentru imbunatatirea coordonarii

– evaluare individuală a fiecarui copil

6. Abonament lunar pentru suport online de specialitate

Cuprinde acces la specialistii echipei Kynesys 5 zile din 7 pentru consiliere de fizioterapie si kineteoterapie

Solicita Oferta

  Programeaza-te telefonic
  Urgente si Sesizari
  Luni - Vineri: 8:00 - 20:00 Sambata si Duminica - INCHIS
  Nr. 6 Ap. 3 Timisoara, Romania

  Kynesys Corporate

  Cele mai noi şi eficiente metode de fizioterapie şi programe personalizate de kinetoterapie pentru afecţiunile musculo-scheletale. Beneficiile obţinute sunt: combaterea şi eliminarea durerilor de spate, imbunătăţirea tonusului muscular, a mobilităţii şi posturii, creşterea rezistenţei la efort, scăderea in greutate.

  Programe Speciale pentru Companii
  Contacteaza-ne pentru oferta
  Testimoniale

  Nagarro Software

  Am avut placerea sa colaborez cu echipa Kynesys la locul de munca intr-un workshop de exceptie cu tematica de Ergonomie si Postura la Birou. Prezentarea a avut un imact pozitiv si a captat atentia maxima, cu rezultate pe termen scurt si lung prin imbunatatirea pozitei de lucru la birou, atentia sporita asupra respiratiei, hidratarii si alimentatiei sanatoase. Exercitiile facute impreuna ne-au adus un tonus mai bun, o stare pozitiva si am dobandit impreuna cu colegii mei instrumente noi si utile in cresterea calitatii vietii si activitatii profesionale. Constientizarea acestor aspecte importante ne-au fost sadite de Calin ABRUDEAN, caruia ii multumim si il recomandam cu drag!

  Sorin Zavelita

  Kynesys acts with laser precision to find the root cause of your pain and to succesfully fix it. Additionally, you receive a lot of useful preventive recommendations to be followed after you finish their proposed cure. Simply love ‘em!

  Oferte: Programează-te între 13.00-15.00 ai 50% reducere la Consult & Masaj; La 10 Ședințe ai 2 Cadou;

  X
  Call Now Button